Gastenboek

bewerken

Laat een reactie achter in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben (dit om spam te filteren). We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Immerance floor Immerance floor schreef op 30 maart 2017 om 13:05:
Ik heb genoten wij hadden een 4 kamer app. Elke ochtend heerlijk gezwommen en tot naar bed gaan op de grote porch. Ben al vaak in curacao geweest dit resort was top als ik weer kom ga ik zeker hierheen. Strand supermarkt dichtbij. Bedankt Wim voor de goede service
Kitty en Rijk Kitty en Rijk schreef op 7 februari 2017 om 08:49:
Het is alweer even geleden. Maar wat een perfecte locatie. Het was ons tigste op het eiland; eerste keer hij Annidas. Top. Absolute aanrader.
Hans en Lijni van den Bosch Hans en Lijni van den Bosch schreef op 13 december 2016 om 17:50:
Wij zijn van 10 november t/m 7 december 2016 in huisje 2 geweest. Een oase van rust! In het huisje ontbreekt het je aan niets. Prima bedden en heel gestructureerd de schoonmaak maar ook de handdoeken en beddengoed wissel. Omdat wij wat natte dagen hadden kwam Wim zelfs droge handdoeken aanbieden tussen door omdat het zo slecht droogde. Wij hebben met onze kleinzoon genoten van het zwembad dat 2x per week schoongemaakt werd. Op 5 dec. hebben we Wim en Willen verrast met wat 5 dec. snoepgoed en daar een paar rijmpjes bij gedaan! Willem doet alles wat betreft de pc en Wim houd zich bezig met het schoonmaken van o.a. de ........ Een echte harde werker die Wim! De reactie van Wim was erg leuk en we kregen te horen dat vooral Willem had gesmuld van de marsepein en de echte pepernoten(die verkopen ze daar niet) Wij hebben genoten van Annidas en kunnen het een ieder aanbevelen!
Bram en Pieta Bram en Pieta schreef op 27 oktober 2016 om 21:39:
Lieve Wim en Willem, Als ik dit bericht schrijft zitten wij nog heerlijk op onze porche van studio 1. Wij genieten echt met volle teugen en vinden het een klein paradijsje. Niets maar dan ook niets is jullie teveel en alles klopt gewoon. Wij gaan van onze laatste drie dagen Curacao extra genieten en hopen nog vele malen terug te keren naar dit Paradijs. Dank jullie wel en een dikke kus van ons.
Paul en Daphne Cijntje Paul en Daphne Cijntje schreef op 16 september 2016 om 11:34:
We hebben volop genoten van ons appartement, veel privacy. Het zwembad is geweldig! Ruim linnengoed gekregen en zelfs het bed is in die 2 weken verschoond, hoe fijn is dat. Op aanvraag wordt je opgehaald van het vliegveld en worden er boodschappen gehaald voor de eerste dag. Een aanrader dus, wij komen zeer zeker nog een keer terug.Wim en Willem bedankt.