Gastenboek

bewerken

Laat een reactie achter in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben (dit om spam te filteren). We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Hans en Lijni van den Bosch Hans en Lijni van den Bosch schreef op 13 december 2016 om 17:50:
Wij zijn van 10 november t/m 7 december 2016 in huisje 2 geweest. Een oase van rust! In het huisje ontbreekt het je aan niets. Prima bedden en heel gestructureerd de schoonmaak maar ook de handdoeken en beddengoed wissel. Omdat wij wat natte dagen hadden kwam Wim zelfs droge handdoeken aanbieden tussen door omdat het zo slecht droogde. Wij hebben met onze kleinzoon genoten van het zwembad dat 2x per week schoongemaakt werd. Op 5 dec. hebben we Wim en Willen verrast met wat 5 dec. snoepgoed en daar een paar rijmpjes bij gedaan! Willem doet alles wat betreft de pc en Wim houd zich bezig met het schoonmaken van o.a. de ........ Een echte harde werker die Wim! De reactie van Wim was erg leuk en we kregen te horen dat vooral Willem had gesmuld van de marsepein en de echte pepernoten(die verkopen ze daar niet) Wij hebben genoten van Annidas en kunnen het een ieder aanbevelen!
Bram en Pieta Bram en Pieta schreef op 27 oktober 2016 om 21:39:
Lieve Wim en Willem, Als ik dit bericht schrijft zitten wij nog heerlijk op onze porche van studio 1. Wij genieten echt met volle teugen en vinden het een klein paradijsje. Niets maar dan ook niets is jullie teveel en alles klopt gewoon. Wij gaan van onze laatste drie dagen Curacao extra genieten en hopen nog vele malen terug te keren naar dit Paradijs. Dank jullie wel en een dikke kus van ons.
Paul en Daphne Cijntje Paul en Daphne Cijntje schreef op 16 september 2016 om 11:34:
We hebben volop genoten van ons appartement, veel privacy. Het zwembad is geweldig! Ruim linnengoed gekregen en zelfs het bed is in die 2 weken verschoond, hoe fijn is dat. Op aanvraag wordt je opgehaald van het vliegveld en worden er boodschappen gehaald voor de eerste dag. Een aanrader dus, wij komen zeer zeker nog een keer terug.Wim en Willem bedankt.
Jose Bremer Jose Bremer schreef op 8 juli 2016 om 10:02:
Heerlijke plek en 18 dagen geweldig genoten in Studio 2. Komen vanaf 1993 elk jaar op het eiland maar nog niet eerder bij Annida's geweest Het is een leuk kleinschalig complex, waar alles aanwezig is en waar je in alle rust kan genieten Met Wim en Willem nog net kennis kunnen maken voor vertrek. Ab en Marian dank jullie wel voor alle goede zorgen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen op het geliefde eiland
Rennie en Lida Steenbergen Rennie en Lida Steenbergen schreef op 1 juni 2016 om 10:56:
Dit is de laatste dag van ons verblijf op Annida's. Het is alweer de vierde keer dat we hier onze vakantie hebben doorgebracht. Het is was weer in één woord geweldig. Mede door de goede zorgen van Wim en Willem. Keurig verzorgd kleinschalig appartementencomplex met een mooi aangelegde tuin en groot zwembad. Kortom een klein paradijsje op het prachtige eiland Curacao.