Gastenboek

bewerken

Laat een reactie achter in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben (dit om spam te filteren). We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Annita Annita schreef op 6 september 2017 om 10:08:
Heerlijk verblijf bij annidas.heel hartelijk ontvangst.alles mooi schoon .super aardige mensen die wim en willem.een aito hurdn is een must je kunt niet zonder.
Bert en Cristel Bert en Cristel schreef op 10 augustus 2017 om 08:27:
We zijn van 21 juli t/m 6 augustus 2027 in appartement 1 geweestt. Een keurig appartement met een overdekt terras, een mooie tuin en een heerljk zwembad 👌 Fantastisch, de apart mooi zingende vogels, de kolibrie op de bloemetjes en de leguanen in de tuin. Wim is heel zorgzaam en hulpvaardig, niets was hem teveel. Bedankt voor je goede zorgen 👍😘 💋 Wij hebben een geweldige vakantie gehad 🌴🌞⛱ We komen zeker terug ✈️
Immerance floor Immerance floor schreef op 30 maart 2017 om 13:05:
Ik heb genoten wij hadden een 4 kamer app. Elke ochtend heerlijk gezwommen en tot naar bed gaan op de grote porch. Ben al vaak in curacao geweest dit resort was top als ik weer kom ga ik zeker hierheen. Strand supermarkt dichtbij. Bedankt Wim voor de goede service
Kitty en Rijk Kitty en Rijk schreef op 7 februari 2017 om 08:49:
Het is alweer even geleden. Maar wat een perfecte locatie. Het was ons tigste op het eiland; eerste keer hij Annidas. Top. Absolute aanrader.
Hans en Lijni van den Bosch Hans en Lijni van den Bosch schreef op 13 december 2016 om 17:50:
Wij zijn van 10 november t/m 7 december 2016 in huisje 2 geweest. Een oase van rust! In het huisje ontbreekt het je aan niets. Prima bedden en heel gestructureerd de schoonmaak maar ook de handdoeken en beddengoed wissel. Omdat wij wat natte dagen hadden kwam Wim zelfs droge handdoeken aanbieden tussen door omdat het zo slecht droogde. Wij hebben met onze kleinzoon genoten van het zwembad dat 2x per week schoongemaakt werd. Op 5 dec. hebben we Wim en Willen verrast met wat 5 dec. snoepgoed en daar een paar rijmpjes bij gedaan! Willem doet alles wat betreft de pc en Wim houd zich bezig met het schoonmaken van o.a. de ........ Een echte harde werker die Wim! De reactie van Wim was erg leuk en we kregen te horen dat vooral Willem had gesmuld van de marsepein en de echte pepernoten(die verkopen ze daar niet) Wij hebben genoten van Annidas en kunnen het een ieder aanbevelen!