Gastenboek

bewerken

Laat een reactie achter in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben (dit om spam te filteren). We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Jose Bremer Jose Bremer schreef op 8 juli 2016 om 10:02:
Heerlijke plek en 18 dagen geweldig genoten in Studio 2. Komen vanaf 1993 elk jaar op het eiland maar nog niet eerder bij Annida's geweest Het is een leuk kleinschalig complex, waar alles aanwezig is en waar je in alle rust kan genieten Met Wim en Willem nog net kennis kunnen maken voor vertrek. Ab en Marian dank jullie wel voor alle goede zorgen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen op het geliefde eiland
Rennie en Lida Steenbergen Rennie en Lida Steenbergen schreef op 1 juni 2016 om 10:56:
Dit is de laatste dag van ons verblijf op Annida's. Het is alweer de vierde keer dat we hier onze vakantie hebben doorgebracht. Het is was weer in één woord geweldig. Mede door de goede zorgen van Wim en Willem. Keurig verzorgd kleinschalig appartementencomplex met een mooi aangelegde tuin en groot zwembad. Kortom een klein paradijsje op het prachtige eiland Curacao.
John & Marian John & Marian schreef op 18 april 2016 om 05:59:
Wij zijn alweer ruim een week terug maar wilden toch nog even zeggen dat wij het super goed hebben gehad bij Annidas. Centraal op het eiland en alle voorzieningen in de buurt. Bedankt dat wij konden omboeken door een trieste gebeurtenis. Wij hebben erg genoten van het woonhuis met de grote tuin erom heen. Het was onze eerste keer dat wij op het eiland waren en hebben ervan genoten. Dichtbij de stranden en Willemstad. Groet en tot ziens.
Lydia en Ronald Foeken Soest Lydia en Ronald Foeken Soest schreef op 17 april 2016 om 07:44:
Wij zijn nu 4 dagen terug van het fantastische eiland Curaçao, het was onze 4e keer in Annida's we hebben 2 weken bij Willem en Wim gelogeerd in studio 1 dat is onze favoriet studio 2 is ook super alleen iets kleiner maar wel meer centraal, en dichter bij het zwembad. De studio's zijn zeer schoon, dat vind ik zeer belangrijk.! De locatie is TOP, dicht bij supermarkt, strand, Willemstad, en de mooie omgeving van Julianadorp. Wij vinden het geweldig hier, wij komen echt tot rust het zwembad is zeer relax omdat er niet veel huisjes zijn kan je er heerlijk vaak alleen van genieten. Net terug maar komen weer snel terug, het gezellige praatje van Willem s'morgens missen wij wel !!!! en natuurlijk de heerlijke temperatuur 30gr. Tot de volgende keer X
Simon & Petra Simon & Petra schreef op 13 april 2016 om 13:42:
Dit was onze eerste keer bij Wim en Willem. Het was gewoon goed, schoon, goede bedden, en alles deed het. En dan zijn het de kleine dingen als boodschappenservice, voldoende handdoeken, koelelementen etc. Zelfs de was is voor €5 gedaan. Als wij nog eens naar Curacao gaan, proberen wij zeker weer bij Annida's te boeken.