Gastenboek

bewerken

Laat een reactie achter in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben (dit om spam te filteren). We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Remko en annemieke Remko en annemieke schreef op 28 februari 2016 om 15:05:
We komen nu 3 jaar op Curaçao en verblijven alleen hier. Het is voor ons "thuis". Studio 2 is onze favoriet, maar ook studio 1 en 3 zijn geweldig. Eigenlijk elk huisje. De verzorging en aandacht van Wim en Willem is top. Het zwembad blijft een feestje. Omdat er niet veel huisjes zijn is het er altijd rustig. Voor ons echt een paradijs. Julianadorp ligt zo centraal dat je overal dichtbij bent en met de supermarkt om de hoek, kan je makkelijk nog even die ene boodschap halen. We kijken nu alweer uit naar onze volgende keer!
Geert en Janet Geert en Janet schreef op 25 februari 2016 om 10:34:
Met 6 personen gelogeerd in het grote huis met een mooie porch. Veel ruimte en privacy. Grote keuken met zelfs een vaatwasser! Heerlijk zwembad. Wim en Willem, bedankt voor alle goede zorgen, we hebben genoten van jullie huis.
Ad Ad schreef op 13 februari 2016 om 16:23:
Na (of tijdens) uw verblijf op Annida's Appartementen van Wim & Willem kunt u naar hartenlust schrijven in dit nieuwe Gastenboek! Binnen 24 uur zal uw bijdrage voor publicatie zichtbaar zijn. Groeten van de webmaster.