Locatie

Annidas Sambuya Studio’s en Appartementen ligt in Julianadorp. Julianadorp is het oude Shell-dorp, gebouwd en ontworpen in de veertiger en vijftiger jaren. Het dorp is centraal gelegen op het eiland: op 5 minuten rijden van vliegveld Hato, op 10 minuten van Punda en Otrabanda (d.i. het historische centrum van Willemstad), en diverse strandjes op 5 minuten rijafstand. Supermarkten (Centrum, Esperamos, Carrefour), een winkelcentrum met food court, bioscoop en bowlingbaan (Sambil) en een bushalte bij wijze van spreken op loopafstand. Maar niemand loopt op Curaçao, dus een auto huren wordt van harte aanbevolen.

Julianadorp ligt aan de westelijke rand van Willemstad, daardoor is het ook eenvoudig om naar de mooie en nog rustige strandjes richting Westpunt te rijden, waar ook de mooiste duiklocaties zijn (Porto Mari, Cas Abou, Kleine en Grote Knip, Playa Forti, Piscado en Kalki). Er zijn al mooie snorkel- en duiklocaties op 5 autominuten van uw appartement verwijderd (bijv. Kokomo, Slangenbaai). Ook voor golfliefhebbers is er hier in de buurt een mooie golfbaan te vinden op het Blue Bay Resort.

Op een paar minuten rijden bereikt u ook een ruime keuze aan restaurants. Enkele van onze favorieten: De Buurvrouw, Bali, De Visserij, Tomatoes, Kokomo, Restaurant X, Diverse Sauzen, Niffo Huts. Ook een aanrader, maar wel iets verder weg is Shelterrock Paradise.

In Julianadorp zijn de meeste huizen gebouwd op ruime kavels van gemiddeld 2000 vierkante meter, waardoor veel rust en privacy gewaarborgd is. En we mogen rustig stellen dat het hier een veilige buurt is.

Google Maps: